Open Dag


Winnaars Mooie Nel Cup!

Elk jaar strijden alle waterscoutinggroepen van de regio Haarlem om de Mooie Nel Cup. Deze wordt uitgereikt aan de waterscoutinggroep dit het beste gepresteerd heeft tijdens de regionale zeilwedstrijden die het afgelopen weekend hebben plaatsgevonden.  De Mooie Nel Cup is dit weekend te bewonderen op de kraam van Zeeverkennersgroep Nannie van der Wiele tijdens het Havenfestival.

Mooie Nel Cup

De waterscouts (10-15 jaar), Wilde Vaart leden (15-18 jaar) en loodsen/leiding (18+) zeilden mee in drie verschillende categorieën. De zeilboot van de waterscouts, met Wouter Brouwer als bootsman, werd 2 keer eerste en 2 keer tweede, hierdoor werd hij overall eerste. De twee zeilboten van de Wilde Vaart, met Sten en Max Snikkenburg als bootsmannen, waren iets wisselvalliger, maar eindigde uiteindelijk als tweede en derde. Tot slot zeilde Karina Brouwer, als bootsvrouw van de loodsen/leiding zeilboot, met 3 keer eerste en 1 keer tweede ook naar de eerste plaats. Dit betekende dat alle zeilboten in de prijzen waren gevallen. Dit betekende dat Zeeverkennersgroep Nannie van der Wiele  ook de Mooie Nel Cup wonnen. Dit is voor het laatst in 1999 gebeurd.

Sponsor ons gratis!

Sponsorkliks

Sponsor onze groep gratis! Denkt u er over om een aankoop via internet te doen? Doe deze dan via de Sponsorkliks-pagina van Nannie van der Wiele!

Klik op de banner hiernaast om naar de Sponsorkliks-pagina van de Nannies te gaan.